Unna dig själv en ansiktsbehandling

Skarpa inlägg varje dag

När man tänker efter hur mycket vår hud i ansiktet får stå ut med är det egentligen ganska fantastiskt och fascinerande att den håller ett helt liv. Men för att bevara den behöver du så klart ta hand om din hud ordentligt.

376-4-ansiktsbehandlingUnder året som går utsätts ditt ansikte för väder och vind liksom din mentala hälsa som kanske kantas av stress och press. Du tränar och svettas, sover dåligt till och från, jobbar i en smutsig miljö och så vidare. Allt detta är saker och faktorer som påverkar din hud i ansiktet och dess välmående. Därför är det inte så dumt att ge ansiktet en gnutta kärlek då och då genom en ansiktsbehandling.

I dag finns det flera olika typer av behandlingar avsedda för ditt ansikte som du kan välja mellan hos olika kliniker. Ofta kan du be om hjälp innan genom att berätta lite om din hud och se vad som rekommenderas just dig.

Exfoliera mera

Odenplans Skönhetscenter erbjuder behandling med AHA-syra – en form av exfoliering som innebär att du blir av med döda hudceller i ansiktet. Därför är det också viktigt att använda någon typ av peeling en till två gånger i veckan vanligtvis också. Sedan gäller det att inte gå loss för mycket med syror och andra typer av peeling med korn i då det liksom slipar till huden och kan innebära att den torkar ut i stället. Följ alltid anvisningarna, brukar vara en bra tumregel.

När du besöker en klinik eller ett spa brukar de oftast erbjuda ett större antal behandlingar inom olika områden så som ansikte, händer, fötter och så vidare. Odenplans Skönhetscenter har behandlingar för nagelvård, hår- och hudvård med mera, läs mer om alla deras behandlingar här om du är nyfiken på just det här skönhetscentret som ligger beläget i huvudstaden Stockholm.

 

 

No Comments

Add your comment