Olika sätt att förenkla arbetet

Skarpa inlägg varje dag

De allra flesta företag idag har en hemsida, det hör till. Utan att synas på nätet är det så gott som omöjligt att lyckas i dagens konkurrenskraftiga samhälle. Men det är inte alla som är bra på att jobba med hemsidor, programmering och dataspråk. Man tycker kanske inte ens att det är kul att lära sig. För andra är det en tidsfråga – man har så mycket att göra med att sköta företaget att tiden inte räcker till för internet.

MU209-projekteringFör att förenkla arbetet har man möjligheter som xSentio, molntjänster och andra resurser. xSentio är en webbpubliceringstjänst som tillhandahålls av WebbPlatsen. Man har valt att basera den på WordPress, eftersom detta är en av de mest spridda verktygen idag. Detta leder till en mycket stor exponering. Även Redmine kan hjälpa en när det kommer till de flesta typer projekthantering.

Med xSentio och Redmine kan man få en hel del utfört utan att behöva kunna så mycket själv. Istället betalar man för en tjänst där allt är inkluderat. Man kan få olika nivåer, beroende på vad man har för behov. Inkluderat i alla är hjälp med att komma igång och lansera webbplatsen, support och kontrollering av sajten på en regelbunden basis. Med andra ord ska man kunna koncentrera sig på sitt arbete och inte behöva oroa sig för hemsidan.

Det blir lätt och snabbt att jobba med webbplatsen, och man får tillräckligt med utbildning och information. Man behöver inte vara datasnille för att kunna skapa och underhålla en snygg hemsida, eller projekt, med xSentio och Redmine.

De olika moment som man använda Redmine till inkluderar bland annat projektplanering, tidsrapportering, dokumenthantering, samt integration. Det kan bli ganska komplexa situationer om man har ett större projekt, eller om det har många mindre delar. Men genom att använda sig av de funktioner man får i paketet kan man klara av det mesta. Man behöver inte ens sitta vid en stor dator- man klarar sig bra med en surfplatta. Detta gör det lättare att hålla sig uppdaterad och följa projektet när man vill.

Allt fler idag väljer program och tjänster som kan frigöra värdefull tid. Det finns ingen anledning till varför man ska lägga ner allt för stor möda på att göra något när andra har tillrättalagt allt i ett paket. Även avancerade funktioner blir överkomliga, och det är något som man ofta behöver. Ett företag är i ständig utveckling och man måste följa med på alla fronter.

No Comments

Add your comment