Enkelt att köpa lotter

Skarpa inlägg varje dag

Det har aldrig varit så lätt att köpa lotter som nu. De finns i flera olika butiker, precis som de alltid gjort. Men man kan även beställa lotter på internet och få dem hemskickade. Ett annat alternativ är att spela online och se direkt om man vunnit något.

MA260-röd tärningAllt fler väljer att beställa lotter på nätet. Det är enkelt och smidigt, man kan till och med sätta upp betalningen på autogiro om man har en prenumeration. Vissa lotterier ger bara pengar, medan andra har föremål eller resor som pris. Ibland kan man spara sina vinstpengar i det konto man använder för att beställa lotter.

Det är ganska vanligt att ha en stående order. Man slipper beställa lotter varje månad, de kommer automatiskt hem med posten. Om man vill ändra sin prenumeration, eller avsluta den, är det bara att kontakta lotteriet så blir det gjort. Ibland när man beställer lotter har man två chanser att vinna. Först kommer den vanliga dragningen. Om man inte vinner där kan man registrera sin lott igen, och vara med om en andra dragning. Ofta handlar det om en helt annorlunda vinst, ibland till och med en guldtacka.

När man vinner något finns det olika sätt att meddela lotteriet om vinsten. Om det handlar om mindre summor brukar man vanligtvis kunna registrera dem direkt på webbsidan. Men när det kommer till större belopp brukar man vilja ha själva vinnarlotten. Då är det bäst att först ta en kopia av lotten, för att sedan skicka in den i ett rekommenderat brev. Naturligtvis ska man också skriva ner alla kontaktuppgifter, inklusive telefonnummer. Har man ett användarkonto hos lotteriet bör man även uppge detta nummer.

Eftersom allt fler väljer att beställa lotter direkt på nätet, har man ofta inte någon direkt kontakt med lotteriet. Därför sker mesta delen av all kommunikation via email eller telefon. Om man inte är nöjd med sin lotterivinst, kan man vanligtvis skicka tillbaka den. Detta gäller naturligtvis om vinsten inte är i form av pengar. Seriösa lotterier har alltid en bra kundkontakt. Man kan ofta ringa och ställa frågor, ibland dygnet runt. Andra har mest kontakt via email, men det viktiga är att man alltid finns till hands.

Om man vill kan man fortfarande köpa lotter direkt i handeln, det finns många återförsäljare på de flesta orter. Men med internet har det blivit så lätt att beställa lotterna direkt hem att allt fler väljer detta alternativ.

No Comments

Add your comment