Bostadsförmedling i Malmö

Skarpa inlägg varje dag

För många är köpet av egen bostad ett stort steg. Man kanske vill skaffa barn och bli lite mer stadig i sitt liv. Eller så har barnen flyttat ut och man behöver en lite mindre lägenhet. Andra kommer till en stad för att de fått jobb där och allt är nytt för dem. Med en bra mäklare har man större chans att kunna hitta den rätta bostaden, till ett pris som man kan klara av.

MU71-ny fastighetEn av de bättre mäklarna i Malmö är Daniel Lundstam AB BoDirekt Fastighetsmäklare. Grundaren har flera års erfarenhet och en bra utbildning från högskolan. Något som är viktigt när man startar en mäklarfirma är att omge sig med bra medarbetare som har samma inställning till kunderna. Det har han lyckats med, vilket en lång rad nöjda kunder kan intyga.

Det är mycket man bör veta om ett område när man funderar på att flytta dit. Skolor och affärer, infrastrukturen i allmänhet och så vidare. Men även vad slags människor som bor där och hur det är med säkerheten. Har man barn vill man gärna veta vad det finns för aktiviteter och lekplatser tillgängliga för dem. Daniel Lundstam AB BoDirekt Fastighetsmäklare känner till Malmö och dess omnejd ordenligt. Det är en klar fördel att själv bo i den stad man förmedlar bostäder i.

Marknadsföring och annonsering är grundläggande för vällyckade fastighetstransaktioner. Daniel Lundstam AB BoDirekt Fastighetsmäklare använder sig av olika metoder och annonserar på flera olika sajter, som Hemnet, Bovision och Bodirekt. I tillägg lägger man också ut annonser i Metro Bostad när man vill sälja något. Genom att sprida sig på detta sätt ger man kunden en bättre chans att verkligen få det pris man önskar för sin bostad.

Förutom att annonsera på olika ställen sätter man även upp annonser i sina lokaler i Malmö. Dessa är centralt belägna, och många personer passerar dem varje dag. Erfarenheten visar att man aldrig vet riktigt vad som fungerar allra bäst, det är därför det är så viktigt att exponeras på olika ställen. Alla parter involverade föredrar en snabb affär, men samtidigt vill man inte acceptera bud som ligger under den summa man tänkt sig. Ibland kan det ta lång tid innan man kan sälja sin bostad, det beror alldeles på marknaden och vad man har att erbjuda. Andra gånger går det mycket snabbt. Med en bra mäklare vet man i alla fall att det hela fungerar på bästa sätt.

No Comments

Add your comment